Ikardi u Španiji?

Autor:

Sport

01.09.2019

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko ostanka Maura Ikardija nikako da se završi. Obe strane su iskopale ratne sekire, sve je počelo pretnjom Argentinca kako će podneti tužbu protiv Intera za vršenje mobinga. Čelnici sa "Meace" su ubrzo odgovorili na ove tvrdnje, prema njima napadač nema podlogu za pomenute tvrdnje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi

Španski mediji prenose danas, da je Žorže Mendeš stigao u Valensiju kako bi sredio dva posla.

Prvi je oko prelaska Rodriga u Atletiko Madrid. "Jorgandžije" prepuštaju Nikolu Kalinića Romi, videćemo da li bi izvesni dolazak Španca značio i manju minutažu za Šaponjića.

Drugi posao jeste Mauro Ikardi!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi

Navodno su "slepi miševi" zainteresovani za Argentinca kao vođu navale. Doveden je Maksi Gomez iz Selte Vigo, ali su u prva dva gola napadači Valensije postigli tek jedan gol osvojivši jedan bod.

Sada je pitanje formule po kojoj bi Inter pustio svog nekadašnjeg kapitena, u pitanju su sati do zatvaranja letnje pijace. Ostaje da se vidi da li Mendeš može izvesti čudo i zadovolji apetite svih uključenih strana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading