"Ivanić će ostaviti dubok trag, ja sam odgovoran za njegovu igru"

Autor:

Sport

01.09.2019

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, smatra da je Mirko Ivanić jedan od najboljih igrača šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić

Dvadesetpetogodišnji veznjak zimus je stigao u redove crveno-belih za 1.300.000 evra, ali se čini da još ne pruža partije kakve je prikazivao u BATE Borisovu.

Ipak, Milojević tvrdi da je i on pomalo odgovoran za to, ističući da Ivanić od dolaska u Zvezdu nijednom nije odigrao na prirodnoj poziciji koja mu odgovara.

- On (Ivanić) je plemenit igrač, fenomenalan fudbaler, koji je podredio sebe kolektivu. Ako ćemo da tražimo nekog ko je odgovoran za njegovu igru to sam onda ja. Ivanić možda nikada nije ni odigrao utakmicu na prirodnoj poziciji koja mu odgovara. Dao nam je ogroman doprinos, ali je često žrtva taktike i mojih zamisli. Njega nikada u priči ne treba stavljati u negativan kontekst, jer će on ostaviti dubok trag u Crvenoj zvezdi. U ovom trenutku je sve u njegovoj igri do mene - rekao je Milojević.

Milojević dodaje da izuzetno ceni Ivanićev karakter.

- Ako igrača koji je krilo stavite na primer na poziciju desnog beka ne možete od njega da očekujete vrhunske partije. Mirko ima takav karakter da ukoliko ga stavite na gol, on bi branio sa istim žarom kao što i igra. Fudbaler je za kolektiv, veoma ga cenim i poštujem i lično sam insistirao da dodje, smatram da je jedan od naših najboljih igrača - zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading