(VIDEO) Velika pobeda Union Berlina i Subotića: Dortmund na kolenima u prestonici!

Autor:

Sport

31.08.2019

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izreka kaže da se osveta pije hladna. Hladnija teško da je mogla da bude: godinu i po dana pošto je otišao iz Dortmunda, gde su proglasili prekobrojnim i nepotrebnim, Neven Subotić je dočekao da uzvrati. U dresu Union Berlina, nekadašnji srpski reprezentativac radovao se danas pobedi nad Dortmundom, svojim bivšim klubom, u 3. kolu Bundeslige – 3:1.

RepublikaFoto: twitter.com/1. FC Union Berlin
Union Berlin - Borusija Dortmund

Sa zvanjem velikog favorita je Dortmund došao Berlin, a iz nje odlazi povijenog repa. Atraktivni crno-žuti baš ništa nisu mogli domaćem timu, koji je imao fantastičnu podršku s krcatih tribina, na kojima su svi, baš svi, bili u crvenim dresovima i majicama njihovog voljenog kluba.

Marijus Bulter, 26-ogodišnji napadač, kojem je Union Berlin najveći klub za koji je igrao u karijeri, postigao je prva dva gola za svoj tim. Treći je delo Šveđanina Sebastijana Andersona.

A, Neven Subotić je odigrao svih 90 minuta i komandovao odbranom Uniona. Jednom im je Pako Alkaser pobegao u zaista prelepoj akciji crno-žutih, ali samo tad i više ne.

Velika pobeda Union Berlina, grejaće srca i nade da se može do opstanka u ovoj povratničkoj sezoni u eliti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading