Nešto se kuva u Humskoj: Milošević se "odao", stiže pojačanje za Evropu!

Autor:

Sport

31.08.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizna Savo Milošević pred meč 7. kola Superlige sa TSC-om, rekao je da njegov tim mora oprezno da pristupi utakmici. Pored najave meča bilo je govora o pojačanju...

RepublikaFoto: FK Partizan
Savo Milošević

TSC posle šest kola ima pet pobeda i jedan remi i u vrhu je tabele, a Milošević je istako da ga "baš briga što je težak protivnik".

- Nisu njihovi rezultati samo sticaj okolnosti kad su odigrali šest protivnika. To je samo poziv na dodatni oprez pred sutrašnju utakmicu. Bez obzira i uz dužno poštovanje TSC-u, oni nisu bolja ekipa od Moldea i sigurno nisu od Malatije, a mi smo izašli na kraj sa obe te ekipe. Mislim da je do nas ako budemo koncentrisani i odigramo na svom nivou- rekao Milošević na konferenciji za medije u SC "Teleoptik".

- Za slavlje smo imali vremena u avionu. Do ovog momenta sam proveo na telefonu, pretpostavljam da znate zašto. Nisam imao vremena za odmor, a kamoli uživanje. Sigurno da nam je laknulo, ogroman teret smo zbacili sa leđa. Ovo je značajno i za klub iz više razloga, ali je samo malo lakše posle toga. To neće dugo trajati, dolaze novi izazovi, nove stvari, nemamo ni prostora ni vremena ni način da se opustimo- rekao je Milošević. 

Očigledno se nešto kuva u crno-belom taboru, Milošević se odao. A sa kim je razgovarao?

- Ne mogu ništa po tom pitanju konkretno.

RepublikaFoto: FK Partizan
FK Partizan

Nešto se sigurno dešava, postoji mogućnost da će biti novina do ponoći.

- Dešava se nešto, ali ne mogu zaista da kažem. Pregovaramo, pokušavamo, to je nešto što već znate, nadam se da ćemo uspeti da dovedemo još nekog igrača.

Svi tipuju na dolazak još jednog štopera u Humsku.

- Neću odgovoriti na to pitanje. Jedni dolaze do nekih imena, verovatno tako što navedu deset, pa ubodu neko.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading