BL: Majnc nastradao na "Alijanc areni" - Zvezda sledeća dolazi Bajernu na noge, još jedan poraz Herte!

Autor:

Sport

31.08.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su Majnc 6:1, u trećem kolu Bundeslige, dok je Herta zabeležila još jedan poraz, ovog puta od Šalkea 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna

Izabranici Nika Kovača odigrali su sjajnu utakmicu i podsetili su na onaj Bajern iz prethodnih godina.

Bavarci su pokazali da se nalaze u sjajnoj formi pred reprezentativnu pauzu, a zanimljivo sledeći ko će im gostovati na "Alijanc areni" je ekipa Crvene zvezde.

Bajern će prvi meč posle pauze odigrati 14. septembra, kada će gostovati Lajpcigu, a četiri dana kasnije čekaju šampiona Srbije u prvom kolu Lige šampiona.

Minhenski klub gubio je od šestog minuta i sve do kraja poluvremena bilo je 0:1 na semaforu. Gol za Majnc postigao je Botius.

Dugo je Bajern bio u deficitu, ali je uspeo da preokrene u prvom periodu igre. Pavar je u 36. izjednačio, a Alaba je u 45. pogodio za potpuni preokret. Ovo je slomilo gostujuće fudbalere, koji su se raspali u drugom poluvremenu.

Redom su golove postizali Perišić, Koman, Levandovski i Dejvis, koji je u 81. minutu postavio konačnih 6:1.

Fudbaleri Herte iz Berlina izgubili su na gostovanju od Šalkea 3:0. Srpski fudbaler Marko Grujić odigrao je svih 90 minuta za Hertu, koja je potpuno nadigrana od ekipe iz Gelzenkirhena.

Keln je u nadoknadi vremena došao do pobede nad Frajburgom, dok su bodove podelili Leverkuzen i Hofenhajm, odnosno Volfsburg i Paderborn.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading