Više nema dileme: Vazura otkrio pravi razlog propalih pregovora oko Pavlovića!

Autor: telegraf.rs

Sport

31.08.2019

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle pet dana pregovora, Partizan i Lacio se nisu dogovorili u vezi sa transferom Strahinje Pavlovića. Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura je razrešio sve dileme i obrazložio zašto nije došlo do dogovora.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura

Pavlović će se vratiti u Beograd, a zatim za dva dana potpisati novi petogodišnji ugovor sa crno-belima. Fudbaler je prošao lekarske preglede, međutim, italijanski klub je poslednjeg dana pregovora odstupio od prvopomenute cifre od pet i po miliona evra, pokušavajući da smanji iznos, a takođe nisu ispoštovani ni ranije dogovoreni uslovi Pavlovića, prenosi "Telegraf".

To je za "Telegraf" potvrdio generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, koji se javio odmah posle pregovora u Rimu.

- Da odmah prekinemo spekulacije, Strahinja Pavlović je apsolutno zdrav i nema nikakvih medicinskih problema, kako se to navodilo u medijima prehodnih dana. Prošao je apsolutno sve testove i u Srbiji i u Italiji i dobio dozvole, ali nije došlo do finansijskog dogovora između Partizana i Lacija, kao i rimskog kluba i samog fudbalera. Plasirali smo se u Ligu Evrope, i to je izgleda uticalo na stav Italijana, a mi nismo želeli da odstupimo od pređašnjheg dogovora. Zahvalili smo se ljudima iz Lacija i već početkom naredne sedmice Strahinja će potpisati novi ugovor sa Partizanom i to na pet godina. Očekujemo od njega u budućnosti da doprinese klubu i u rezultatskom i u finansijskom smislu - zaključio je Vazura.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading