Zoran Laković: SREĆAN SAM ZBOG ZVEZDE I PARTIZANA, VERUJEM U SRBIJU!

Autor:

Sport

30.08.2019

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor medija službe FSS Nebojša Petrović boravio je u Monte Karlu gde je UEFA izabrala najbolje pojedince u minuloj sezoni Lige šampiona, a naši predstavnici, Crvena zvezda i Partizan, dobili rivale u grupnoj fazi Lige šampiona i Lige Evrope. To je bila lepa prilika i za ekskluzivni razgovor sa Zoranom Lakovićem, bivšim generalnim sekretarom naše fudbalske organizacije, danas direktorom Nacionalnih federacija UEFA.

RepublikaFoto: fss.rs
Zoran Laković

O rivalima Crvene zvezde i njenom povratku na veliku scenu...

-Svaka grupa je teška. Mislim da je Crvena zvezda fenomenalnim igrama poslednje dve ili tri godine dokazala da joj je mesto među najboljim evropskim klubovima. Mislim da je sada trenutak u kome će Zvezda pokazati više nego prošle sezone. To su neka moja očekivanja bez obzira što moram da priznam da ni ova grupa nije laka, nadao sam se da će biti lakša.Ono što je ipak najvažnije, a o tome sam razgovarao i sa rukovodstvom Crvene zvezde, jeste da je sve ovo za klub jedno veliko iskustvo i da oni iz godine u godinu rastu kao tim. Crvena zvezda se vratila na veliku scenu, o Zvezdi se sada mnogo priča i to je najbitnije ne samo za Crvenu zvezdu nego i srpski fudbal – ne ostavlja dilemu Zoran Laković.

Posle Crvene zvezde, na redu je Partizan (razgovor je vođen  pre meča crno-belih sa Moldeom)...

-Mi se ubrzano penjemo na UEFA lestvici.Bila bi to velika stvar za srpski fudbal zbog koeficijenta UEFA i skoka na UEFA lestvici.Bilo bi dobro da Partizan prođe i svi navijamo za Partizan, da i njih dočekamo na žrebu UEFA - nastavio je Laković.

Govorio je Zoran Laković o prisustvu Kristijana Ronalda u Monte Karlu,a naravno u fokusu je predstojeći duel Srbije sa Portugalom kada će Ronaldo da izađe na travu stadiona „Rajko Mitić“...

-Poželeo bih sreću novom selektoru Tumbakoviću, predsedniku Fudbalskog saveza Srbije...Teška će biti utakmica, ali ja verujem u naš tim, imamo dobre igrače, iskusnog selektora i biću svim srcem uz njih –  zaključio je direktor Nacionalnih federacija UEFA, Zoran Laković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading