Milošević emotivan: Imali smo pet teških meseci, oni su moji junaci i ponos Srbije...

Autor:

Sport

29.08.2019

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Partizana Savo Milošević je morao pred medije da iznese utiske koji su očekivano bili emotivni. Milošević je otkrio šta je rekao svojim izabranicima posle plasmana u Ligu Evrope!

RepublikaFoto: FK Partizan
Savo Milošević

- U svlačionici sam rekao igračima da su oni moji junaci, da sam ponosan na sve njih jer dobro svi znamo koliko su imali teških pet meseci. Ovaj uspeh je veliki za sve nas i logično je što se ovoliko radujemo onome što smo ostvarili - počeo je Milošević.

Najavio je trener Partizana dan ranije da se rivali dobro poznaju, a posle utakmice je priznao da su se neke stvari ipak dešavale van šablona.

- Mislim da su nas malo iznenadili u drugom poluvremenu. Očekivao sam da će otići dole, a oni su otišli gore. Pohvale za moje igrače jer nije bilo lako vratiti se posle primljenog gola.


Nije Milošević govorio o konkretnim mislima koje su mu prolazile kroz glavu kada je Džejms zatresao Stojkovićevu mrežu, ali je potvrdio da je maksimalno verovao u svoje pulene. 

- Fenomenalni su ovo momci, izdržali su mnogo toga, stvarno ih je teško izbaciti iz koloseka. Kvalitet nikada nije bio sporan. Uvek su oni najzaslužniji, tako je i večeras, svako drugo razmišljanje bi bilo egoistično, a ja to nisam - završio je Milošević.

Trener Moldea Erling Mo je delovao prilično utučeno na konferenciji za medije.


- Razočarani smo. Bili smo slabi u prvom poluvremenu, drugo je bilo mnogo bolje. Kad su ga nam zatresli mrežu iz kornera to me baš iznerviralo, posebno to što je sudija pričao sa igračima pre izvođenja. Čestitam Partizanu, žao mi je što nismo prošli, bili smo tako blizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading