Ognjen Ožegović: Nisam još dogovorio transfer, ali...

Autor:

Sport

29.08.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Ognjen Ožegović našao se u avionu za Molde, iako je bilo spekulacija da je već dogovorio odlazak iz Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Ožegović i dalje očekuje transfer

Rozenborg je bio zainteresovan za špica, ali je taj transfer propao. Pred revanš duel plejofa kvalifikacija za Ligu Evrope Ožegović je otkrio kako stoje stvari sa eventualnim transferom.

- Za sada se još nismo došli do dogovorili, što mora da znači da nećemo do kraja prelaznog roka. Trenutno ne razmišljam o tome, koncentrisan sam na najbitniju utakmicu u sezoni za Partizan. Nadam se da ćemo uspeti da ostvarimo cilj, živimo za ulazak u Ligu Evrope. Mnogo bi nam značilo igranje u grupnoj fazi, daćemo sve od sebe da slavimo – kaže Ožegović.

Utakmice Zvezde i Partizana u ligi su otkazane kako bi se timovi što bolje pripremili za ključne mečeve u sezoni, a to je po rečima Ožegoviča jako prijalo ekipi.

- Mnogo nam je značilo što nismo igrali za vikend. Imali smo sedam dana da se pripremimo za utakmicu u Norveškoj. Pripremili smo se odlično taktički i psihološki, na našoj strani je i taktička prednost jer nećemo morati da srljamo od početka. Nadam se da ćemo gol viška da iskoristimo za brzi gol koji bi nam olakšao posao u daljem toku utakmice. Ne bi ipak, sve bilo gotovo i da brzo zatresemo mrežu. Meč će biti otvoren i do kraja se neće znati putnik u grupnu fazu.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić najavljuje napadačku igru

Kao i Bojan Ostojić pre njega i ofanzivac crno.belih je najavio agresivan pristup meču.

- Bićemo agresivni od početka. Nema razloga da igramo drugačije, jer nam je takav model do sada donosio uspešne rezultate. Ako budemo istrajni u sprovođenju sopstvenog stila vratićemo se iz Norveške kao učesnici Lige Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading