Partizan napada Molde: Vraća se stub tima, Asano napred! (SASTAV)

Autor:

Sport

29.08.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 19 časova igraju meč plejofa za ulazak u Ligu Evrope sa norveškim Moldeom, a poznat je i sastav u kome će nastupiti tim Save Miloševića.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević opet sa iskusnim štoperom u timu

Imao je nekoliko nedoumica trener Partizana, a najveća je bila u odbrani. Iskusni štoper Bojan Ostojić je bio pod znakom pitanja za ovaj meč, ali se oporavio i predvodiće odbranu crno-belih.

Bibras Natho je i dalje na klupi, tako da će Aleksandar Šćekić i Saša Zdjelar imati uloge u centralnom delu sredine terena. Iza špica će biti Sejduba Suma, a po krilima će napadati Zoran Tošić i Takuma Asano.

Ognjen Ožegović će takođe početi na klupi, a u napadu startuje Sadik.

Bojan Ostojić je pred meč novinarima otkrio da je u Malatiji igrao pod lekovima, ali je uverio sve da će nastupiti u Norveškoj.

- U Malatiji sam pod bolovima i lekovima, iz tih razloga nije me bilo na terenu prošlog četvrtka. Oporavio sam se, trenirao sam sa ekipom u prethodna tri dana i maksimalno sam spreman za meč u Norveškoj.

RepublikaFoto: Starsport

On je naglasio i da crno-beli ne idu na sever Evrope da se brane.

- Kao odbrambenom igraču naravno da najviše želim da sačuvamo našu mrežu. Moraćemo ipak, da igramo na gol više. Norvežani su dobri kao tim, kompaktni, agresivni, ne bi došli do ovde da nemaju kvalitet. Važno je međutim, da se više fokusirano na našu igru, ako uspemo da na terenu sprovedemo ono što hoćemo ostvarićemo cilj.

Sastav: Stojković, Miletić, Ostojić. Pavlović, Urošević, Šćekić, Zdjelar, Suma, Asano, Tošić, Sadik

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading