Molde mora pasti!

Autor:

Sport

29.08.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan nije ličio na sebe, a opet je pobedio Molde u prvom meču plej-ofa Lige Evrope sa 2:1. Zbog te činjenice crno-beli veruju da večeras (19.00, Arena sport 1, RTS 1) mogu da pokažu svoje pravo lice, odole Norvežanima i plasiraju se u grupnu fazu drugog po rangu UEFA klupskog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Savo Milošević

Optimista pred put bio je i trener "parnog valjka" Savo Milošević, ali opominje da se greške i pristup igri iz Beograda od pre sedam dana ne smeju ponoviti.

VELIKE AMBICIJE

- Znamo da večeras moramo da popravimo dosta stvari u odnosu na prvi meč, jer od toga ne možemo gore. Trebalo bi vremena da se pobroji šta sve nismo dobro uradili u Humskoj. Idemo u Molde sa velikom ambicijom, da ispravimo sve što smo zabrljali u Beogradu u prvom poluvremenu. Ako bude tako, napravićemo rezultat, srušićemo ih i plasirati se u Ligu Evrope - iskren je Milošević.

Analizirajući spremnost svojih momaka, strateg crno-belih ističe to što su bili slobodni za vikend, pa su imali dosta vremena da se oporave. Zbog toga od njih očekuje maksimalno zalaganje.

IZGLED NA TERENU

- Najvažniji parametar za uspeh je kako izgledaš na terenu. Mi moramo da prikažemo dobru taktiku, ali i da imamo disciplinovanu igru sa puno trčanja. Kao u oba meča polufinala Kupa Srbije protiv Radničkog prošle godine i u finalu sa Zvezdom. Važnost utakmice je velika, zato moramo da odigramo koncentrisano svih 90 minuta. Ovde se zaboravlja umor - dodao je Milošević, a onda se osvrnuo i na to šta može očekivati od Moldea u revanšu:

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča Partizan vs. Molde

- Sada je mnogo lakše analizirati rivala kada smo odigrali meč, a dali smo im i dva gola. Onda je bilo iznenađenja, toga u revanšu sada nema. Znamo odakle nam prete. Molde će se bolje osećati na svom veštačkom terenu, koji traži drugačiju igru, ali ta prednost koju imaju ništa ne znači. Ni nama nije prvi put da igramo na toj podlozi, sve zavisi kako ćemo ući u meč.

Natko i Asano spremni, Ostojić krenuo sa timom

Četa Save Miloševića će, bar tako izgleda, u kompletnom sastavu udariti na Molde jer je u konkurenciji za tim 21 fudbaler. Prema informacijama uoči puta za Norvešku, novajlije Takuma Asano i Bibras Natko su nakon manjih povreda potpuno spremni za revanš plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Sa njima u avionu na putu za Molde bio je i iskusni Bojan Ostojić, pa neće biti iznenađenje ako se nađe na svojoj uobičajenoj štoperskoj poziciji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading