Zlatan se preporučuje "đavolima"

Autor:

Sport

28.08.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović u Los Anđeles Galaksiju proživljava svoju drugu mladost, bez obzira što ima 37 godina Šveđanin još uvek trese mreže i dokazuje da je jedan od najboljih golgetera svih vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Mnogi fudbaleri u MLS ligu odlaze na zalasku karijere, legendarni Ibra se približava petoj deceniji života i reklo bi se da je to njegov slučaj, međutim, on se ne predaje, sledeći cilj mu je Premijer liga.

Zlatan je jasno izrazio želju da ponovo igra među ostrvskom elitom, a čak i rekao koji bi dres voleo da obuče.

- Pokazao sam da bez ikakvih problema mogu da igram u Premijer ligi, tako da ako sam i dalje potreban Mančester junajtedu, ja sam tu - rekao je čuveni napadač.

Ibrahimović je proveo dve godine u dresu "crvenih đavola", a sada sa odlaskom Romela Lukakua, Junajtedov napad je poprilično oslabljen, a upravo tu Ibra vidi sebe.

On je tokom 20 godina svoje karijere dokazao da su čuda moguća, tako da fanovi Mančester imaju prostora za nadanje da će Ibra ponovo obući dres njihovog voljenog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading