Zbog hemoterapije Miha ne želi da ga rođena deca posećuju: Prisetio se oca, pričao o ljubavi

Autor:

Sport

28.08.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda srpskog fudbala i trener italijanske Bolonje Siniša Mihajlović bori se sa opakom bolešću zbog koje je već više od 40 dana u bličkom krevetu na hemoterapijama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Siniša je otvorio dušu nakon završene hemoterapije. Pre nekoliko dana vodio je Bolonju sa klupe protiv Verone i oduševio ceo svet.

Još jednom je pokazao Miha da je veliki borac i da se bori kao lav sa opakom bolešću. Otkrio je čemu je razmišljao u tom periodu, ali i šta je poručio porodici. 

Tokom hemoterapije nije želeo da ga porodica posećuje jer veliki borac (lav!) kakav jeste ne želi da ga vide dok je ranjen.

- Izgubio sam kosu i mnogo kilograma zbog hemoterapija i ne želim da me deca gledaju ovako u ovom izdanju. Zamolio sam porodicu da me ne posećuje dok sam u ovom stanju -  rekao je Mihajlović.

Jedna želja će mu ostati zauvek neuslišena, jedna od onih rana koje se nikada ne zaleče.

- Voleo bih da mogu još jednom da zagrlim pokojnog oca, koji je u mom odsustvu , u 69. godini, preminuo od raka pluća. S druge strane majka me i dalje gleda istim pogledom kao kad sam bio mali. Ona ne govori italijanski, moja deca malo znaju srpski, ali svaki put kada nas poseti u Rimu, vidim poglede među njima i shvatam da su reči nepotrebne za ljubav - izjavio je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading