Oro oduševljen: Zbog „Delija“ se igra fudbal!

Autor:

Sport

28.08.2019

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda Jang Bojsa Francuz Giljem Oro bio je oduševljen atmosferom na najvećem srpskom stadionu tokom meča njegovog tima sa Crvenom zvezdom.

RepublikaFoto: Starsport
Veteran iz Francuske bio je impresionira

On je prvo istakao da je bolji tim otišao u LŠ i čestitao je fudbalerima Crvene zvezde na prolasku.

- Naravno da smo tužni, ali kao što sam rekao, danas je bolji tim otišao u Ligu šampiona i čestitke Crvenoj zvezdi - rekao je Francuz posle utakmice.

On je naglasio da je njegov tim verovao u prolaz, ali da im je nedostajalo i malo sreće da bi prošli dalje.

- Mi ćemo nastaviti s radom, probuditi se sutra i trenirati, ali ova noć će biti duga. Verovali smo u prolaz, imali smo naše šanse... Znali smo da će biti teško, ali uživali smo u utakmici, nismo imali sreće i to je fudbal - rekao je Gijom Oro, koji je oduševio srpske novinare sjajnim i pre svega profesionalnim pristupom.

Atmosfera na „Marakani“ je oduševila bivšeg reprezentativca Francuske.

- Atmosfera je bila dobra za fudbal. Igramo fudbal zbog ovoga (ovakvih atmosfera). Znam dosta stadiona s dobrim navijanje, ali je ovaj svakako jedan od najboljih - rekao je on.

Što se tiče igre srpskog šampiona, Oro je pohvalio našeg šampiona i ocenio je partiju crveno-belih kao perfektnu.

- Oni su veoma borbena ekipa. Nisu stigli dovde džabe, zaslužili su da budu tu, kao i mi. Večeras smo uradili skoro sve perfektno, ali nam je nedostjala sreća i još jednom čestitam Zvezdi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading