Završena saga: Partizanu 5.5 miliona evra, a biser ostaje u Humskoj!

Autor:

Sport

28.08.2019

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi štoper Partizana Strahinja Pavlović na kraju ćeipak pojačati redove rimskog Lacija.

RepublikaFoto: Starsport
Spreman za Seriju A

Supertalentovani defanzivac je odavno želja rimskog kluba, detalji oko njegove prodaje su dogovoreni, ali je sve zapelo oko lekarskih pregleda.

Pregledi koji bi trebalo da budu rutinska stvar su se iskomplikovali, ali je Pavlović na kraju ipak zadovoljio i stavio paraf na ugovor.

RepublikaFoto: Starsport

Partizan će inkasirati 5.5 miliona evra, a uz to će mladi reprezentativac Srbije do kraja sezone ostati u Humskoj. Tako će Partizan dobiti novac potreban za nova pojačanja, a neće ostati bez važnog igrača.

- Hvala svima na interesovanju, sve je prošlo u najboljem redu, kao što je bilo od prvog trenutka. Sada mi je najvažnije da sutra odigramo dobru utakmicu i prođemo u grupnu fazu Lige Evrope. Očekuje me ponovo put u Rim u petak kako bismo papirološki sve završili, a onda povratak, daće Bog, kod drugova da se borimo u grupnoj fazi i ligi - rekao je Pavlović za Telegraf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading