MIHAJLOVIĆ JE BORAC: Siniša poštuje sve savete lekara!

Autor:

Sport

28.08.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak je usred lečenja od akutne leukemije, posle 40 dana provedenih u izolaciji, izašao u nedelju sa klinike Sant'Orsola i došao u Veronu, gde su crveno-plavi igrali meč prvog kola Serije A protiv domaćeg tima (1:1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Doktor Mikele Kavo objasnio je kako je uopšte došlo do toga da se naš proslavljeni fudbaler pojavi na "Bentegodiju".
- U petak je bilo znakova poboljšanja, pa sam rekao Siniši da počne da organizuje izlazak. On je izrazio veliku želju da prisustvuje otvaranju nove sezone. Jasno je da postoje opasnosti za oslabljeni imuni sistem, ali sve je uzeto u obzir. Miha se dokazao kao primeran pacijent. Radi sve što mu se kaže i nikada ne odbija savete i predloge - rekao je Kavo.

On je dodao da je bivši selektor Srbije morao da nosi zaštitnu masku u automobilu i u zatvorenim prostorijama.

- Na terenu je nije imao jer ne postoji veća opasnost kada je pored aut-linije, pošto se ispred njega nalazi veliki prostor. Postoji mogućnost da ponovo dođe na neku utakmicu, ali isto tako biće i perioda kada neće moći da bude prisutan, pošto će morati striktno da se pridržava rasporeda i lečenja - naglasio je Kavo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading