Perez branio Kristijana: Kako to misliš Mesi bolji od Ronalda?

Autor:

Sport

26.08.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik FIFA Sep Blater otkrio je neprijatnost koju je doživeo, kada je rekao ko je bolji fudbaler Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Blater je 2013. godine javno priznao da mu se više dopada Mesijeva igra u porđenju sa njegovim velikim rivalom Kristijanom Ronaldom.

- Jednom prilikom sam studentima na Oksfordu rekao da su obojica vrlo dobri, ali da je Mesi dete o kome svaka majka sanja, a da je Ronaldo više nalik robotu. Kristijano nije bio srećen, a nije ni Perez. Zapravo, Florentino je bio vrlo ljut. Pozvao me je i pitao kako mogu da kažem tako nešto kad sam počasni član Reala. Odgovorio sam mu da je stvar ukusa, na šta mi je rekao da moram da objasnim svoje reči. Nedugo posle toga bio je izbor za Zlatnu loptu. Kristijano je dobio - prisetio se nekadašnji predsednik FIFA.

Blater je bio na čelu Međunarodne fudbalske federacije 17 godina, a onda je morao da odstupi zbog velikog korupcijskog skandala 2015. godine kada mu je izrečena i šestogodišnja suspenzija iz fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading