Jang Bojs jači nego prošle nedelje!

Autor:

Sport

26.08.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Jang Bojsa krenula je rano jutros ka Beogradu na revanš plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Crvene zvezde. Švajcarski šampion na megdan srpskom dolazi pojačan u odnosu na duel iz Berna.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miralem Sulejmani

Mesto u avionu zauzeo je i nekadašnji reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani (30), koji je zbog povrede odigrao samo 59 minuta ove sezone i propustio prethodnih šest utakmica uključujući i prošlonedeljni duel sa srpskim šampionom.

Da li se nekadašnji fudbaler Partizana oporavio i da li će moći da se stavi na raspolaganje treneru Gerardu Seoaneui dalje je misterija, jer ga nije bilo proteklog vikenda u duelu sa Cirihom ni na klupi za rezerve.

Takođe, u avionu za Beograd se nalazi i najbolji strelac Jang Bojsa Gijom Oro koji takođe nije bio u protokolu tokom vikenda, ali je neizvesno da li i on ima snage za svih 90 minuta. I to je jedna od misterija ne samo za crveno-bele već i za trenera švajcarskog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading