Hoće li Ostojić biti spreman za Molde?

Autor:

Sport

26.08.2019

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Partizana u četvrtak očekuje revanš meč protiv Moldea u Norveškoj. U prvoj utakmici crno-beli su na svom stadionu slavili posle preokreta sa 2:1.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Ostojić

Ono što najviše muči trenera srpskog velikana Sava Miloševića jeste da li će Bojan Ostojić biti spreman za najvažniji duel u sezoni.

Iskusni defanzivac se oporavlja od povrede primicača i očekuje da će biti spreman, ali će lekari dati poslednji sud. Podsetimo, Ostojića je u centralnoj liniji odbrane Partizana u Beogradu zamenio Igor Vujačić.

– Ništa još ne znam i ne mogu da tvrdim, idem na terapije i dalje, ali čvrsto verujem da ću uspeti da se oporavim do četvrtka. Počeo sam sa laganim treninzima, idem u teretanu i trčim pravolinijski i nadam se dozvoli lekara da se priključim radu punim intenzitetom sa ostatkom tima. U Turskoj sam trpeo stvarno velike bolove, pa smo odlučili da ništa ne rizikujemo za utakmicu sa Moldeom. Videću sa našim medicinskim timom, deluje mi da sve ide u dobrom smeru i da bih mogao na vreme da se priključim ekipi kako bih se našao u kombinaciji za odlučujuću utakmicu u Evropi, rekao je Ostojić za Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading