Milutin Sredojević ekskluzivno za Srpski telegraf: Svete mi se lažnim silovanjem!

Autor:

Sport

26.08.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Milutin Mićo Sredojević (49) silovao je čistačicu u jednom hotelu u Johanesburgu, vest je koja je pre nekoliko dana odjeknula u domaćim i južnoafričkim medijima. Neimenovana žena je početkom meseca čistila toalet kada je donedavni strateg Orlando pirata navodno ušao za njom, skinuo donji deo trenerke i tražio da mu se preda na dva minuta.

RepublikaFoto: youtube/The Real Busang
Milutin Sredojević

Posle toga je Sredojević, prema tamošnjim navodima, pobegao za Srbiju jer mu je majka bolesna. U međuvremenu, Mićo je preuzeo egipatski Zamalek, a u razgovoru za Srpski telegraf sa zgražavanjem negira da se incident desio.

- Evo me u Egiptu, potpisao sam za Zamalek i treniramo. Ovo što mi rade je glupost i osveta besramnih ljudi jer sam otišao iz kluba, ali i da bi se nečim opravdali, zamaskirali ispadanje iz kupa - istakao je Sredojević.

On konstatuje da mu se ovako nešto nikad nije desilo i da je i dalje šokiran. Srpski trener najavljuje da će Južnoafrikancima debelo naplatiti sve klevete.

- Ovo je nečuveno, nemam mrlju ni ljudski ni u sportskoj karijeri. Moji advokati su angažovani na slučaju i očekujem odštetu, koju ću podeliti u humanitarne svrhe - dodao je Mićo za naš list.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading