Ovo možemo samo od njega da očekujemo - Mihajlović vodi Bolonju protiv Verone!

Autor:

Sport

25.08.2019

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miha je neuništiv! Proslavljeni srpski fudbaler, a sada trener Bolonje, Siniša Mihajlović, odlučio je da ove nedelje predvodi sa klupe svoj tim u prvenstvenom duelu protiv Verone uprkos bolesti od koje se intenzivno leči.

Siniša Mihalović

Mihajloviću je sredinom jula dijagnostifikovana leukemija i bilo je pitanje hoće li uopšte moći u budućnosti da se bavi trenerskim poslom. Ubrzo je podvrgnut najstrožem tretmanu i terapijama u jednoj od bolonjskih klinika, ali je odlučeno da i dalje komunicira sa igračima.

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije je davao instrukcije igračima u pripremnom periodu i Kup duelu protiv Pize, što se očekivalo da će raditi i na startu Serije A, ali je odlučio da već na premijeri nove sezone sedne na klupu svoga tima.

Kako prenosi italijanska Gazeta, Mihajlović je dao obećanje igračima da će biti na klupi protiv Verone, a videćemo kako će to izgledati nakon 40 dana boravka u zatvorenim i prilično prilagođenim uslovima njegovom stanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading