Degenek je morao da se vrati na "Marakanu": Imao sam nedovršenog posla!

Autor:

Sport

25.08.2019

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratnik u redove Crvene zvezde Miloš Degenek se nedavno vratio na "Marakanu" i već u uvodnim mečevima pokazao koliko znači ovom timu. Reprezenativac Australije je otkrio da nije ni želeo da napušta tabor crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek

Kako je u intervjuu Sportskom žurnalu rekao, da se on pitao ne bi ni odlazio zimus iz srpskog šampiona.

- Pričao sam i u prvom boravku da se najbolje osećam u Crvenoj zvezdi, kao i u Srbiji van terena. Moguće je da zato baš ovde igram najbolji fudbal u karijeri. Da je bilo samo do mene, ne bih zimus ni odlazio i zato mi je bilo drago što sam se sticajem okolnosti vratio. Rekao sam da imam nedovršenog posla - rekao je Degenek.

Atmosfera koju prave navijači Crvene zvezde je nešto zbog čega je Degenek odlučio da se vrati i najavio "pakao" u revanšu sa Jang bojsima.

- Zbog ovog osećaja sam se vratio. Pred ovakve utakmice ti adrenalin ne dozvoljava da spavaš, ni da misliš na bilo šta, osim o fudbalu i plasmanu u Ligu šampiona. Ispostavilo se da sam bio u pravu kad sam rekao da bi se utakmica gledala i sa krovova, jer je stadion rasprodat. Na nama je da tu atmosferu pretvorimo u prednost na terenu, ali neće biti lako. Jang Bojs ne bi bio dve godine uzastopno prvak ispred Bazela da nema sjajan sastav - rekao je Degenek.

Crveno-beli u utorak u Beogradu dočekuju Jang Bojs posle 2:2 u Bernu i imaju veliku šansu da se drugi put uzastopno plasiraju u Ligu šampiona, tome će im pomoći krcata "Marakana".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading