Lazović o "povratku" u Zvezdu: Želja mi je bila...

Autor:

Sport

25.08.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Darko Lazović nije spreman za povratak u Srbiju! Mediji su prethodnih nedelja spekulisali da je Crvena zvezda zainteresovana da se pojača svojim bivšim igračem, ali do toga nije došlo. Novi igrač Verone je pojasnio čitavu situaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Lazović

- Bilo je priče oko povratka, ali u ovom trenutku nisam spreman da se vratim u Srbiju. Želja mi je bila da ostanem u Italiji. Zvezdi dobro ide, blizu je novog plasmana u Ligu šampiona i zbog toga o meni kao pojačanju nije trebalo da se mnogo govori- rekao je Lazović za "Sportski žurnal".

On je istakao da će svim srcem biti uz svoj bivši klub u revanš meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv švajcarskog Jang Bojsa.

Lazović je potpisao ugovor sa Veronom, a istakao je da je za tu odluku presudio poziv trenera Ivana Jurića i činjenica da u tom klubu igraju njegovi bivši saigrači iz Đenoe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading