Jang Bojsi se raspucali pred Zvezdu!

Autor:

Sport

24.08.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Jang Bojsa pobedili su sa 4:0 Cirih u petom kolu švajcarskog prvenstva i tako na odličan način najavili put u Beograd na revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gerardo Seaone

Trener Gerardo Seoane se potrudio da malo odmori nosioce, ali i sakrije karte pred novi sudar sa Zvezdom. U odnosu na meč protiv srpskog predstavnika promenio je i formaciju sa 4-3-3 na 4-1-4-1.

Napravio je i dosta promena u odbrani, kao i u vezi, dok su napred igrali Asale i Nsame koji je potvrdio da se nalazi u odličnoj golgetersoj formi pošto je postigao gol za 2:0 u 60. minutu kojim je utabao put ka pobedi. Prvi gol je pao u 29. minutu kada je Breher postigao autogol i na taj način je Jang Bojs stigao u prednost.

Čak i kada je bilo 1:0 Cirih nije baš uspevao da ugrozi ni ovu kombinovanu postavu Bojsa, a tek kada je domaćin postigao i treći gol se penala preko Ngamaleua bilo je jasno da će sa dobrim raspoloženjem ići u Beograd, a poslednji gol bio je delo Gaudina. Posebno švajcarski tim može da bude zadovoljan kako mu funkcionišu napadači.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading