Kakav Liverpul, moćan Liverpul - Salah i drugari s pola muke naneli Arsenalu prvi poraz u sezoni!

Autor:

Sport

24.08.2019

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula su savladali ekipu Arsenala i naneli im prvi poraz u novoj sezoni rezultatom 3:1 u okviru 3. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Od samog starta su fudbaleri Liverpula krenuli ofanzivno, bolje su kombinovali i imali veći posed lopte, Arsenal im je donekle parirao, ali nije moglo protiv raspoloženog Van Dajka i ekipe.

Odbrana Arsenala je kapitulirala prvi put 41. minutu kada je Aleksandar-Arnold sjajno centrirao iz kornera, a Matip je glavom savladao Lena. 

Samo nekoliko minuta kasnije na semaforu je pisalo 2:0. Posle očajan poteza Luiza koji je povukao za dres Salaha, sudija je pokazao na belu tačku. Egipćanin je hladnokrvno uzeo loptu i matirao Lena.

A onda još jedna majstorija Mohameda Salaha koji je bio nezaustavljiv na ovom meču. Fenomenalno je prošao, pobegao Luizu, ušao u kazneni prostor i jop jednom savladao Lena. 

Pokušavali su fudbaleri Arsenala da nametnu svoju igru, ali im nije išlo od "noge", međutim stigli su do utešnog pogotka koji je čini se stigao posle opuštanja fudbalera Liverpula.

Obamejang je dodao loptu do Toreire, koji je neometan savladao Adriana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading