(VIDEO) STOJKOVIĆ POZIVA NA OPREZ: Razumem navijače, ali Jang bojs je jak tim

Autor:

Sport

13.09.2017

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Partizana Vladimir Stojković izjavio je da veruje da će crno-beli da ostvare dobar rezultat protiv Jang Bojsa u 1. kolu Lige Evropa.

 

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Fudbaleri Partizana na aerodromu u Beogradu

 - Idemo tamo da iz neke skromnosti napravimo dobar rezultat. Nije atraktivan protivnik što nam daje moranje, što je suludo, jer ćemo igrati protiv ekipe koja ima mnogo veći budžet od nas - rekao je Stojković, koji je dodao da razume očekivanja navijača, ali je pozvao na oprez.

Marko Janković će biti spreman za duel sa švajcarskim klubom.

 - Ovakve utakmice nas dodatno inspirišu, ovo su najbolje koje možete da igrate u klupskom takmičenju, osim LŠ. Svi smo maksimalno motivisani i daćemo sve od sebe da novu rundu počnemo najbolje moguće - rekao je Janković.

Danilo Pantić je rekao da će Miralem Sulejmani biti velika pretnja po crno-bele.

 - Biće fizički zahtevno, sa mnogo trčanja, što moramo da poštujemo, pa onda da pokažemo kvalitet u napadu i probamo da osvojimo sva tri boda - naveo je Pantić.

Partizan očekuje veštačka trava na stadionu Jang Bojsa.

 - Trenirali smo malo na toj podlozi na našem stadionu i verujem da ćemo dobro da se snađemo. Cilj pre početka sezone je bio da se plasiramo u grupnu fazu evropskog takmičenja, što smo i uspeli. Očekujemo najbolji mogući ishod i da prezimimo u Evropi - istakao je Petar Đuričković.

Utakmica između Jang Bojsa i Partizana biće odigrana u četvrtak od 19 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading