Premijerligaško popodne: Prva pobeda Lamparda, Čelsijevi klinci "slomili" Norič!

Autor:

Sport

24.08.2019

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvoj utakmici trećeg kola Premijer lige Čelsi je ostvario svoju prvu pobedu u ovogodišnjem takmičenju, na gostujućem terenu igrači Frenka Lamparda su uspeli da savladaju Norič 3:2 (2:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Čelsija

Čelsi je poveo još u trećem minutu, precizan je bio Tami Abraham, ali već u šestom "kanarinci" su došli do izjednačenja golom Toda Kantvela.

"Plavci" su posle toga, ponovo preuzeli inicijativu, a već  u 17. minutu ponovo su došli do prednosti pogotkom Mejsona Mounta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tami Abraham

Ipak da novopečena ekipa u najelitnijem engleskom takmičenju nije "mačiji kašalj", dokazao je trenutno najbolji strelac engleskog šampionata Finac Temu Puki savladavši Kepu u 30. minutu ove fudbalske poslastice.

Drugo poluvreme je donelo dosta pokušaja sa obe strane, ali ipak londonska ekipa je uspela ponovo da dođe u prednost, drugim golom Abrahama (u 68. minutu), koji je ovim činom dokazao da je nova Čelsijeva uzdanica . Oba strelca su ponikli iz Čelsijeve škole.

Ovim trjumfom legenda kluba Frenk Lampard je upisao svoju prvu trenersku pobedu u Premijer ligi, i ulio samopouzdanje navijačima za bitke koje tek slede.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading