"Natko je doneo nešto novo Partizanu!"

Autor:

Sport

24.08.2019

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle prve utakmice uglavnom se pričalo o brzinskim sposobnostima Asana, dok "grobari" sada analiziraju stabilonst i tehničku potkovanost Bibrasa Natka. Bivši vezista CSKA je odigrao samo finiš duela sa Moldeom, ali je nagovestio da bi mogao da bude značajno pojačanje za tim iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Bibras Natko

Odigrao je nekoliko preciznih pasova unapred, njegovim ulaskom igra crno-belih u manevru se stabilizovala. Dakle, samo je nagovestio potencijal, ali dovoljno da ga bez i malo ustručavanja pohvali bivši selektor  Srbije Radomir Antić.

- Natko je doneo nešto novo Partizanovoj igri, pre svega dubinski pas. U tandemu sa Sumom, mogao bi da pruži dodatni kvalitet ekipi -  poručio je Radomir Antić za Novosti.

Iskusni Izraelac je tokom debija u novom dresu bio vezivno tkivo srpskog osvajača Kupa. Međutim, čini se da je to daleko od onog što zapravo može. Priključio se treninzima pre nekoliko dana.

- Za prvu utakmicu sam zadovoljan onim što sam odigrao, posebno što sam pomogao ekipi da dođe do pobede. Srećan sam što sam dobio priliku. Dobro smo odradili posao, upisali pobedu i sad moramo da se spremimo za revanš kako bismo obezbedili učešće u grupnoj fazi Liga Evrope. Ako Partizan odigra kako može i bude na visini zadatka, očekujem da ostvarimo još jednu pobedu -  jasan je bio u razgovoru za Novosti Natko.

Crno-beli će i pored pobede protiv norveškog predstavnika imati težak zadatak u revanšu. Ali Natho smatra da će se o svemu pitati Partizan.

- Imamo dobar tim. Potrebno je vreme da se bolje upoznamo, ima nekoliko dobrih igrača. Za nekoliko nedelja ćemo biti bolji i početi da igramo kako trener, a i navijači očekuju od nas. Po onome što sam do sada video je da imamo dosta kvcalitetnih igrača, i što je posebno važno, mladih koji predstavljaju budućnost kluba. Potrebno mi je još nekoliko dana da budem bolji, da dobijem na brzini. Na treneru je da odluči koliko sam potreban ekipi - nastavio je Natko.

Videlo se da iskusni vezista odlično sarađuje sa Tošićem, starim poznanikom iz Moskve.

- Zoran mi mnogo pomaže u svemu. Nadam se da ćemo ponoviti dobre stvari koje smo radili u CSKA. Nažalost, još nisam video grad. Uglavnom sam u hotelu, posvećen treninzima - poručio je reprezentativac Izraeala Natko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading