Danijel Aleksić dao gol, pa ga "teraju" iz kluba!

Autor:

Sport

23.08.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Aleksić ovog leta je kao veliko pojačanje doveden u Al Ahli iz Džede, ali bi prema pisanju lokalnih medija mogao da bude prodat posle samo tri zvanične utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Danijel Aleksić

Al Ahli je u osmini finala azijske Lige šampiona ispao od lokalnog rivala, Al Hilala (2:4, 0:1), a onda u prvom kolu prvenstva Saudijske Arabije remizirao sa Al Adalhom - 1:1, uz gol Aleksića za vođstvo u 45. minutu.

Dan kasnije održan je sastanak na kome je uprava kluba dala poverenje hrvatskom stručnjaku Branku Ivankoviću, ali je istovremeno odlučeno da "padne" nekoliko rezova u ekipi.

Tako je Aleksić, navodno, stavljen na transfer listu, a klub će umesto srpskog krilnog igrača pokušati da angažuje organizatora igre na sredini terena.


Nekadašnji talenat Vojvodine i povremeni reprezentativac Srbije, prošle sezone je uspešno nastupao za turski Malatijaspor, a pre toga bio u švajcarskom Sent Galenu, poljskoj Lehiji, francuskom Sent Etjenu i Đenovi.

Nekoliko puta povezivan je sa Crvenom zvezdom, ali do transfera nije došlo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading