MILOJEVIĆ SAMOUVEREN: BATE mora pasti. Idemo na pobedu!

Autor: Tanjug

Sport

13.09.2017

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel sa BATE-om, poručio je da nema nameru da se zadovolji samim plasmanom u Ligu Evropa posle decenije čekanja i da od svojih fudbalera traži da podignu lestvicu na još viši nivo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milojević očekuje veliku podršku navijača

- Došli smo do onoga što smo dugo čekali, neću biti skroman ako kažem da je pred nama lepo iskustvo, vratili smo se na mesto na kojem Zvezda pripada i moramo da budemo svake godine učesnici ovakvih takmičenja. Spremni smo i motivisani, daćemo sve od sebe - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Milojević je naveo da uvek ima dileme oko startnih 11 igrača, pa je tako i slučaj za utakmicu protiv BATE-a.

On nije mogao da oceni da li je BATE jači od Krasnodara, ekipe preko koje je Zvezda izborila mesto u Ligi Evrope.

- BATE je šampion svoje zemlje, ima iste igrače dugo na okupu, igrali su često i u Ligi šampiona. Očekuje nas lepa utakmica, trudićemo se da napravimo dobar rezultat i uživamo.

Prema njegovim rečima ispunjen je cilj plasmanom u Ligu Evropa, ali upozorio da ne sme na tome da se stane, već još više napreduje.

- Kada napravite nešto očekuje se da se prevaziđe to. Nećemo puno da pričamo, brzo prelazimo sa jednog na drugo takmičenje, moramo da razmišljamo samo ono što je ispred nas. Igrači su to prihvatili i pokušaćemo da budemo bolji. Koliko bolji? Ne mogu da kažem... Pokazali smo da imamo potencijal i ne smemo da se zadovoljavamo postignutim što je u balkanskom mentalitetu, postavili smo lestvicu, ali želimo da je podignemo, a ne da budemo puki učesnici.

Na pitanje novinara da li je došlo vreme da Zvezda prvi put pobedi u grupnoj fazi Ligi Evropa još od 2005. i Rome (3:1), Milojević se nasmejao.

 - Voleo bih da mi to pitanje postavite u četvrtak. Daćemo sve od sebe da to uradimo, videćemo da li će to biti dovoljno za trijumf. Radimo na tome - kazao je trener crveno-belih.

Kapiten Mičel Donald naglašava da crveno-beli u odličnoj atmosferi čekaju meč sa beloruskim prvakom.

 - Biće teško, svi rivali u Ligi Evrope su jaki. BATE ima snažan tim, iskusan, ali biće pun stadion i mnogo očekujem od meča -  rekao je Donald, dodavši da mu je čast što ima ulogu kapitena ekipe.

Iz Crvene zvezde su poručili da je severna tribina rasprodata, da ima ulaznica za ostale strane, kao i da se očekuje najmanje 45.000 gledalaca.

Utakmica 1. kola H grupe Lige Evrope između Crvene zvezde i BATE-a biće odigrana u četvrtak od 21.05 na stadionu Rajko Mitić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading