Spartak se ne šali: Portugalac stigao u Suboticu!

Autor:

Sport

23.08.2019

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Subotički Spartak je u dosadašnjem delu Superlige ostavio pristojan utisak. Plavi Golubovi su prošlog vikenda odigrali sjajno protiv Crvene zvezde, ali nisu imali sreće da osvoje makar bod.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa duela protiv Crvene zvezde

Trener kluba iz Subotice Vladimir Gaćinović dobio je juče još jedno vredno pojačanje. Spartak je iz Portugala doveo 24-godišnjeg centralnog vezistu Andrea Filipea Karneira Leala ili kraće - Andrezinja.

Bivši član Pasoš Fereire i Eštorila u najjačem rangu portugalskog fudbala odigrao je 71 utakmicu, a stigao je kao slobodan igrač.

- Iako nije bilo u planu dovođenje novih igrača, prilika se otvorila da dovedemo vrhunskog igrača  koji je odigrao 70 utakmica u Prvoj ligi Portugala. Dok je igrao za Pasoš postigao je šest golova i upisao 16 asistencija pretprošle sezone. U Srbiji nije toliko poznat, ali je ozbiljno pojačanje. Iskusan je igrač i u ovom momentu je bio bez kluba, tako da tu šansu nismo hteli da propustimo. Potpisao je ugovor na tri godine i verujemo da će se brzo uklopiti u tim. Njegovim iskustvom ekipa će biti mnogo jača, što nam je i cilj, jer želimo ove sezone da obezbedimo plej-of - rekao je za Sportski Žurnal Nikola Simović, predsednik Spartaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading