Mitrović odneo pobedu u srpskom derbiju, Strazbur iznenadio Ajntraht!

Autor:

Sport

22.08.2019

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Strazbura su minimalnim rezultatom savladali Ajntraht iz Frankfurta u prvom meču četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Ajntrahta

Strazbur je dočekao Ajntraht pred svojim navijačima, a u prvoj postavi je bilo i nekoliko srpskih fudbalera – Stefan Mitrović u Strazburu, odnosno Filip Kostić i Mijat Gaćinović u Ajntrahtu.

Francuski predstavnik je golom Lusin Kevin Zoija uspeo da ostvari pobedu, doduše minimalnim rezultatom, i imaće blagu prednost pred revanš u Nemačkoj za 7 dana.

PSV Ajndhoven je bez većih problema pobedio Apolon iz Limasola, a sva tri gola postignuta su u drugom poluvremenu. "Filipsovci" su do prednosti došli preko Muhameda Ihatarena, da bi Kodi Gakpo uvećao vođstvo nepunih 10 minuta kasnije.

Konačnih 3:0, postavlja Denzel Damfris u 61. minutu utakmice.

Legija i Rendžers su, baš kao i Steaua i Vitorija završili utakmice bez golova, dok je Trabzonspor sa 3:1 u gostima uspeo da pobedi AEK.

Rijeka je na poluvremenu vodila sa 1:0 protiv Genta, da bi belgijski predstavnik u drugom poluvremenu preko Lorana Daipotrea postigao dva pogotka i ipak odneo trijumf iz prvog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading