Ronaldo: Mesijevo i moje rivalstvo je zdravo, mnogo puta mi je pomogao tokom karijere!

Autor:

Sport

22.08.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da nema nikakav problem u odnosu sa Lionelom Mesijem, kao i da mu je Argentinac na mnogo načina pomogao u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi - Kristijano Ronaldo

- Veoma cenim karijeru koju je napravio, on je već govorio više puta o našem rivalstvu i rekao je da je bio malo razočaran kada sam napustio Španiju jer se i naše rivalstvo tako promenilo. On je veoma cenio sve što smo prošli zajedno na terenu -  rekao je Ronaldo.

Portugalac smatra i da to nije jedino sportsko rivalstvo te vrste u svetu.

- Takva rivalstva su veoma dobra, ali to između Mesija i mene nije jedino. Majkl Džordan je imao rivale u košarci, Aerton Sena i Alen Prost u Formuli 1. Ono što je zajedničko za sva ta rivalstva je to što je to zdravo rivalstvo, objasnio je fudbaler Juventusa i dodao:

- Mesi me je učinio boljim fudbalerom, u to nema sumnje. Kada sam ja osvajao trofeje, on me je bodrio. I ja sam njemu aplaudirao kada je podizao pehare - nastavio je on.

Ronaldo se osvrnuo i na odnos sa Mesijem van terena.

- Imali smo odličan profesionalan odnos, prošli mnogo toga zajedno na terenu tokom 15 godina. Ali, nikada nismo otišli na večeru. Ne vidim zašto se to ne bi dogodilo nekada u budućnosti. Ne vidim problem u tome -  zaključio je portugalski napadač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading