Novčana motivacija: Partizan spremio visoke premije za igrače ukoliko izbace Molde!

Autor:

Sport

22.08.2019

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojeći dvomeč sa Moldeom veoma je važan za Partizan na svim nivoima, kako takmičarskom, tako i finansijskom. Otuda su čelnici kluba obećali fudbalerima veoma dobre nagrade, ne bili ih dodatno motivisali u duelima sa norveškim klubom.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Predstojeći dvomeč sa Moldeom veoma je važan za Partizan na svim nivoima, kako takmičarskom, tako i finansijskom. Otuda su čelnici kluba obećali fudbalerima veoma dobre nagrade, ne bili ih dodatno motivisali u duelima sa norveškim klubom.

Jer, pored takmičarskog značaja i povratka kluba na evropsku fudbalsku mapu posle sezone posta, Liga Evrope donosi crno-belima i mogućnost da se plasmanom u grupnu fazu domognu “zelene grane” i bezbrižno finansijski funkcionišu tokom cele naredne sezone.

Pride, takmičenje na tom nivou je svojevrstan izlog za fudbalere kluba iz Humske i svakako će im podići vrednost, donoseći korist i njima lično, ali i Partizanu koji živi od transfera.

Uz to, biće to i dragoceno iskustvo onima na koje Partizan i najviše polaže – momcima iz omladinske škole, pošto će im doneti mogućnost da se pokažu na velikoj sceni i takođe budu od velike koristi klubu i u rezultatskom i u finansijskom smislu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading