Neočekivano: Partizan potpisao vezistu!

Autor:

Sport

22.08.2019

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U danu kada će Partizan igrati utakmicu od ogromne važnosti za budućnost kluba, čelnici crno-belih su povukli jedan potez upravo zarad svetlije budućnosti. Prvi profesionalni ugovor u karijeri potpisao je danas Ivan Milosavljević, momak rođen 2000. godine, koji je prošao omladinsku školu kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Milosavljević je potpisao ugovor na tri godine, a po dogovoru sa čelnicima Partizana, narednih šest meseci će se kaliti u Teleoptiku, pa će na zimu postati deo prvog tima crno-belih.

Mladom fudbaleru društvo seniora Partizana neće biti nepoznato, jer je već bio na pripremama sa prvim timom u prvoj fazi tokom ovog leta, zajedno sa još trojicom svojih ispisnika.

- Imam 19 godina, dolazim iz Kragujevca. U Partizanu sam već pet godina i igram na poziciji prednjeg veznog. Igrao sam u FK Kraguj iz Kragujevca, posle toga sam prešao u FK Apolon, gde sam dosta naučio, da bih potom došao u Partizan gde sam stekao veliko iskustvo - rekao je  Milosavljević letos za sajt kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading