(VIDEO) Ovo nije za one sa slabim srcem: Novi snimak jezive tuče u Bernu

Autor:

Sport

22.08.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neredi u Bernu pre utakmice, odličan rezulatt Zvezde i sramotno ponašanje tamošnjih medija je obeležilo gostovanje šampiona Srbije u Švajcarskoj. Ipak, ono o čemu se najviše izveštavalo kao i o samoj utakmici je tuča navijač.

RepublikaFoto: instagram.com/delije.official
Delije u Bernu

U momentu kada su simpatizeri Zvezde prolazili pored ustanove sa odvikavanje od narkomanije i išli na utakmicu, neko iz dvorišta je dobacivanjem isprovocirao grupu pristalica srpskog tima posle čega je usledio veliki obračun u kojem su korišćene i motke.

Posle nekoliko minuta žestokog obračuna situacija se smirili i navijači kluba iz Ljutice Bogdana su nastavili put ka stadionu, a policija je u jednom trenutku i pucanjem u vazduh pokušala da smiri situaciju.

Na sreću nije bilo teže povređenih, ali isplivao je jedan novi snimak na kome jedan navijač leži nepomično što je zaprepastilo sve koji su ga pogledali...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading