Kraj: Zvezda ostaje bez Bena!

Autor:

Sport

22.08.2019

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mohamed El Fardu Ben više nije fudbaler Crvene zvezde!

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

Nije se slegla euforija posle pozitivnog rezultata u Švajcarskoj protiv Jang Bojsa, a crveno-beli su oko ponoći ostali bez jednog od nosioca igre u prethodnih godinu i po dana.

Ben je dogovorio trogodišnju saradnju sa jednim klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali čije se ime još drži u tajnosti.

Ono što se zna jeste da će Zvezda za prodaju Bena inkasirati dva miliona evra, ali da će sam fudbaler verovatno moći da, ukoliko se oporavi do tada, zaigra u utorak u revanšu protiv Jang Bojsa.

Podsetimo, Ben je kuburio sa povredom od starta sezone, priliku protiv Kopenhagena dobio je tek u finišu prvog duela, dok nije ni vođen za revanš u Dansku, kao što nije bio u protokolu za meč u Bernu.

Ben je na insistiranje Vladana Milojevića došao u Zvezdu u januaru prošle godine iz Olimpijakosa, a sa crveno-belima je osvojio dve titule i učestvovao u grupnoj fazi Lige šampiona, za čiji ulazak hje itekako bio zaslužan zbog golova u revanšu protiv Salcburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading