Deki Stanković svim srcem uz Zvezdu: Pred nama su padali i mnogo moćniji timovi!

Autor:

Sport

21.08.2019

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler i kapiten Crvene zvezde, Dejan Stanković, pružio je podršku voljenom klubu pred okršaj sa Jang Bojsima.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Dejan Stanković je na svom kampu Deki5 ugostio vaterpolo asove Dejana Savića i Filipa Filipovića, usput je iskoristio priliku da najavi utakmicu crveno-belih.

- Svim srcem sam uz Crvenu zvezdu. Imam veliko poštovanje za ekipu Jang bojsa, ali pred Zvezdom su padali i mnogo moćniji timovi. Želim da verujem da crveno-beli mogu da budu bolji u dvomeču sa švajcarskim šampionom, jer bi za srpski fudbal bilo dragoceno da drugu godinu zaredom imamo predstavnika u Ligi šampiona. Treneru Milojeviću, stručnom štabu i svim igračima puna podrška i želim im mnogo sreće - rekao je Stanković, koji je obradovao mališane dovođenjem selektora i jednog od lidera vaterpolo reprezentacije.

Mališani su imali priliku da mnogo toga čuju i nauče od selektora i kapitena vaterpolo reprezentacije koja je poslednjih nekoliko godina u kontinuitetu beleželila vrhunske rezultate i radovala naciju.

Dejan Stanković izrazio je veliku zahvalnost svojim velikim prijateljima Savuću i Filipoviću na poseti i potom dodao:

- Znam koliko sve ovo znači ovoj deci i zaista me raduje kad vidim njihovo ogromno uzbuđenje što su u prilici da se druže sa takvim sportskim veličinama. Želja nam je da mališanima približimo i predstavimo vrhunske sportiste, velike ljude kao što su Deki i Fića, da im oni budu uzori, njihova dostignuća motivacija, jer sam uveren da sve to može i te kako pozitivno da utiče na sve njih -rekao je Dejan Stanković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading