Ronaldo: Možda završim karijeru sledeće godine!

Autor:

Sport

21.08.2019

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler torinskog Juventusa Kristijano Ronaldo izjavio je da nije siguran kada će završiti igračku karijeru, rekavši da to može da se desi i sledeće godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

- Ne mislim o kraju karijere. Možda je završim i sledeće godine, ali mogu da igram i do 40. ili 41. godine. To stvarno ne znam, uvek uživam u trenutku- rekao je Portugalac.

Ronaldo je osvajač pet "Zlatnih lopti", rekorder je sa pet osvojenih titula u Ligi šampiona (četiri sa Realom, jedna sa Mančester Junajtedom), tri puta je bio šampion Premijer lige, dva puta prvak Španije u La Ligi, a istakao je da ga sve to motiviše da i dalje postavalja rekorde i diže lestvicu u fudbalskom svetu.

- Postoji li fudbaler sa više rekorda od mene? Mislim da nijedan igrač nema toliko rekorda kao ja- zaključio je Ronaldo.


Portugalac je prošlog leta stigao u Torino iz Real Madrida, a prvoj sezoni u dresu "stare dame" odigrao je 43 utakmcie u svim takmičenjima, postigao 23 gola i osvojio titulu u Seriji A.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading