Prljava igra švajcarskih medija uoči meča sa Zvezdom: Žestoke optužbe na račun Zvezdana Terzića!

Autor:

Sport

21.08.2019

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prljavu kampanju uoči dvomeča sezone između Zvezde i Jang bojsa igraju švajcarski mediji. Tako je tiražni "Blik" dan pre utakmice u Bernu objavio tekst o Zvezdanu Terziću sa nadnaslovom "Skandalozna Terzićeva dela" i naslovom "Zvezdin šef je vređao Šaćirija i bio u zatvoru".

RepublikaFoto: stasrport
Zvezdan Terzić

U stvari je u svemu tome skandalozan tekst u kojem su izvrnute činjenice. Terzić je, što u jednom delu priče "Blik" i navodi, samo upozorio da bi dolazak Đerdana Šaćirija u Srbiju mogao da bude visokorizičan. Naročito zbog tenzija koje je švajcarski reprezentativac sam podigao kad je na Svetskom prvenstvu u Rusiji pobednički gol protiv Srbije (2:1) proslavio pokazivanjem albanskog orla, zbog čega je i u samoj Švajcarskoj stavljen na stub srama.

Dalje se u tekstu navodi da je Terzić poznat po mahinacijama u fudbalu i da je upravo zbog toga bio na Interpolovoj poternici, a potom i sedam meseci u zatvoru. Terzić je, naime, bio nešto više od pola godine u pritvoru, a pušten je uz kauciju od milion evra. Na kraju je proces protiv njega obustavljen zbog nedostatka dokaza.

Terziću su prilepili i da je direktno namestio utakmicu OFK Beograd - Crvena zvezda 2:6, jer je navodno na poluvremenu pri vođstvu "romantičara" 2:0 poslao u svlačionicu "opasne tipove" i Zvezda je u nastavku dala šest golova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading