"Garsija nije doveden za jednu utakmicu!"

Autor:

Sport

20.08.2019

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da očekuje Argentinca Matea Garsiju u postavi protiv Jang Bojsa u Bernu, ali da ne bi trebalo očekivati da je on doveden samo zbog duela sa "mladim momcima"

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Velika pompa digla se u vezi sa dolaskom Garsije i navijači Zvezde jedva čekaju da bivši fudbaler Las Palmasa istrči na teren.

Ipak, prema rečima Mitra Mrkele, Garsiju bi trebalo posmatrati na duže staze.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Mateo Garsija

- Lepo je da smo došli do poslednje prepreke. Jang Bojs je teška prepreka, ali verujem da imamo šanse. Ono što smo primetili u analizi utakmica jeste da su brzi i fizički izuzetno moćni. To im je najjače oružje. Na prvi pogled zvuči lepo kad se kaže da im ne igra neko od nosioca igre, ali i mi smo desetkovani. Ništa to ne mora da znači.  Garsiju očekujem na terenu. Ne treba stavljati pritisak na njega, nije doveden da odigra jednu utakmicu. On dolazi iz treninga, ali nema takmičarskih utakmica. Dešavalo se da onaj ko odigra dobro prvu utakmicu, nema ga kasnije nigde i obrnuto. Za mene će heroj biti ceo tim. Nije fraza da heroje stvara dobra timska igra. Odlasci zavise od odlazaka. Još nije stavljena tačka na prelazni rok - rekao je Mrkela novinarima u Švajcarskoj gde Zvezdu očekuje duel protiv Jang Bojsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading