Evo ko prenosi VEČITE!

Autor:

Sport

20.08.2019

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što uvek posebno zanima ljubitelje fudbala u našoj zemlji, jesu fudbalski prenosi mečeva srpskih predstavnika u evropskim takmičenjima. Radio Televizija Srbije obezbedila je direktan signal sa mečeva iz Berna i Humske, pa će ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu moći u potpunosti da uživaju.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa večitog derbija

Utakmica plej-ofa Lige šampiona između Jang Bojsa i Crvene zvezde zakazana je za sredu od 21 čas, a u isto vreme, dan kasnije u srpskoj prestonici, Partizan će u okviru plej-ofa Lige Evrope ugostiti norveški Molde.

Crvena zvezda je već obezbedila grupnu fazu evropskih takmičenja, a u predstojeća dva meča sa Švajcarcima pokušaće da se domogne drugog uzastopnog učešća u elitnom takmičenju.

Partizan takođe ima lepu priliku da se domogne grupne faze takmičenja, pa da ponovo kao u sezoni 2017/2018. srpski fudbal ima dva evropska predstavnika tokom jesenjeg dela sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading