Poznati srpski trener se suočava sa teškim optužbama u Južnoj Africi: To je neprihvatljivo, lažu da sam silovao!

Autor: Alo

Sport

20.08.2019

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak Milutin Sredojević postaće novi trener egipatskog Zamaleka. Ipak, umesto da slavi potpis novog ugovora, on se suočava sa optužbama iz Južne Afrike da je silovao ženu u jednom hotelu.

RepublikaFoto: youtube/The Real Busang
Milutin Sredojević

Tek nekoliko sati pošto je Sredojević obelodanio da napušta Orlando Pirate, ,,San- dej vorld" je objavio da je Mićo, kako ga zovu svi u Africi, pre desetak dana optužen za seksualno nasilje i da je to zapravo razlog njegove ostavke i napuštanja države na jugu kontinenta.

Navodno, kako je naveo taj južnoafrički list, Srbin je pokušao da čistačicu u hotelu u Johanezburgu prisili na seks. ,,Portparol policijske stanice Norvud u Johanezburgu, Kai Makubele, potvrdio je da je otvoren slučaj seksualnog nasilja posle incidenta u hotelu 'Protea Vonderers'.

On je potvrdio da je osumnjičeni sportska ličnost, ali nije otkrio njegovo ime", preneo je ,"Sandej vorld". Kako se dalje navodi, incident se dogodio u toaletu dan pre Dana žena. Prema policijskim dokumentima, u koje je 'Sandej vorld' imao uvid, 51-godišnja radnica je čistila toalet oko 6 ujutru i tada je trener na- vodno tražio da ima seks sa njom. Pokušavao je da skine pantalone, ali je ona zavrištala, otvorila vrata i istrčala napolje", preneo je taj list, uz reči neimenovanog visokog funkcionera u policiji pokraji- Gauteng da će ,,slučaj biti predat detektivima specijalizovanim za seksualne prekršaje i nasilje u porodici" Sredojević je odbio optužbe, rekavši da su glasine ksualnom napadu netačne i u izjavi za Bi-Bi-Si najavio:

- Tužiću sve učestvovali u tih navoda.

Kao razlog za napuštanje Južne Afrike srpski stručnjak je naveo privatni razlog.

- Moja majka je bila bolesna i morao sam da odem da je vidim, a navodi koji tom pojavili su neprihvatljivi. To su lažne tvrdnje - poručio je Mićo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading