"Bern će biti ceo crveno-beo": Fudbaleri Zvezde će imati ogromnu podršku u Švajcarskoj!

Autor:

Sport

19.08.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ove srede od 21.00 igraju prvi meč plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Jang Bojsa, a prema poslednjim informacijama crveno-beli će imato ogromnu podršku 2delija", nije isključeno da stadion u Bernu bude bar do pola popunjem pristalicama šampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezde

Navijači Zvezde praktično su razgrabili oko 1.500 ulaznica koje su stigle na "Marakanu" i koje po pravilima pripadaju šampionu Srbije za gostovanje u Švajcarskoj. Međutim, naravno da to nije dovoljno da potkrepi ogromno interesovanje zvezdaške javnosti.

Jang Bojs je odlučio da svojim članovima dopusti da pojedinačno kupe najviše šest ulaznica za ovaj meč, pa su tako Švajcarci odlučili da prodaju karte Srbima. Interesanata je bilo mnogo, tako da se očekuje da u Bernu bude bar pola navijača u crveno-belim bojama ove srede.

Ono čega se svi pribojavaju jesu najavljene provokacije Šiptara kojih ima u glavnom gradu Švajcarce, ali se svi nadaju da do toga neće doći.

Karata za meč je ostalo vrlo malo i to po ceni od 250 do 300 evra što je mnogo više od prvobitne cifre (20 evra), ali u Jang Bojsu veruju da će i one biti rasprodate do početka meča.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading