BUM: Radnički smenio Krunića - Tražimo maksimalno zalaganje!

Autor:

Sport

19.08.2019

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravni odbor Radničkog odlučio je da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa Stručnim štabom na čelu sa Simom Krunićem.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Simo Krunić

Rukovodstvo Radničkog nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem prvenstvu, a pre svega konceptom igre koji nije u skladu sa tradicionalnom napadačkom igrom Radničkog. Takođe, klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju odgovarajućeg kadrovskog rešenja koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim. 

Više puta u prošlosti je istaknuto da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje na terenu i igraju na "gol više". 

Ukoliko nisu spremni da pokažu potrebne sposobnosti i kvalitete i na najbolji način odgovore ambicijama  koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji,  spremni smo da promenimo sve one koji nisu spremni da odgovore tim izazovima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading