Novi Partizanov biser - Nikola Lakčević: Imam crno-beli DNK, ovo sam sanjao!

Autor:

Sport

19.08.2019

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan izdanak Partizanove omladinske škole upisao je debitantski nastup za crno-bele u zvaničnim takmičenjima. Nikola Lakčević je u susretu protiv Rada ušao u igru sredinom drugog poluvremena i debi je "začinio" asistencijom Filipu Stevanoviću u poslednjim trenucima ove utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Lakčević

– Presrećan sam. Ja mnogo ne pokazujem emocije, ali zna se da o debiju u seniorskoj konkurenciji odnosno prvom timu Partizana sanja svaki dečak. Već u omladincima sam došao u Partizan i to je DNK koji se od malena ugrađuje u svakog od nas. Bez obzira koje ste godište, sa kim igrate, mora da se zna šta je sveti grb. Želim da se zahvalim stručnom štabu na ukazanoj šansi i što su u svakom trenutku verovali u mene- rekao je 19-godišnji ofanzivni vezista.

Lakčević je naglasio da su mu iskusniji saigrači olakšali prvo pojavljivanje pred Partizanovom publikom.


 – Bilo je pozitivne treme jer je velika čast nositi dres i igrati na travnatoj površini sa svim ovim momcima koji su okosnica prvog tima. Savetovali su me da se opustim, igram svoju igru i da se ničega ne plašim, sto sam nadam se i ispoštovao- rekao je mladi fudbaler.

Lakčević je dodao da mu je sve lakše uz vršnjake u timu, koji su već "osetili barut" u seniorskom fudbalu.

– Što se tiče mojih mladih saigrača Fiće, Kalabe, Strahinje, Lakija, Ivana, Slobe….mi se dugo znamo i družimo i van terena, tako da naš odnos na terenu je samo posledica velikog drugarstva koje vlada među nama. Ako jedan dobije šansu, znači i da za drugog postoji prilika koja će doći, a mi samo treba da je u tom momentu najbolje iskoristimo. Presrećan sam i zbog asistencije, nije moglo lepše- dodao je mladi fudbaler Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading