Zvezda odredila cene karata za Jang Bojs!

Autor:

Sport

19.08.2019

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda danas je obavestio navijače o ceni ulaznica za revanš duel protiv Jang Bojsa, koji se igra naredne nedelje na stadionu "Rajko Mitić"

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaće 800 dinara, za bočni deo istoka (sektori 1, 2, 6 i 7) 1.200 dinara, za centralni deo istočne tribine (sektori 3, 4 i 5) 1.800 dinara, a ista cena važiće i za sektore 1, 2, 6 i 7 na bočnom delu zapadne tribine.

Za centralni deo zapada (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22) biće potrebno izdvojiti 2.000 dinara, za VIP zapad 3.000 dinara, VIP 1 i 2 5.000 dinara, kao i za VIP galeriju.

Svi vlasnici sezonskih karata imaju pravo preče kupovine karata za svoja mesta za ovu utakmicu, dok će klub odluku o popustima za utakmice grupne faze kao i daljeg takmičenja doneti blagovremeno. 

Za kupovinu karte neophodan je važeći lični dokument. U fazi slobodne prodaje jedna osoba može kupiti maksimalno 4 karte.

Crveno-beli najpre očekuju u sredu duel u Bernu protiv Jang Bojsa, dok je revanš, kao što smo istakli, planiran za poslednju nedelju avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading