(FOTO) Natho je Partizanov: Poznati detalji transfera, ali i primanja!

Autor:

Sport

19.08.2019

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni izraelski vezista Bibras Natho, prošlosezonski fudbaler Olimpijakosa, dogovorio je trogodišnju saradnju sa Partizanom prema kojoj mu sleduje 1.800.000 evra.

RepublikaFoto: FK Partizan
Bibras Natho

Ostalo je još samo da se potpiše ugovor, ali uslovi su dogovoreni i još puka formalnost deli bivšeg vezistu CSKA i Olimpijakosa od toga i da zvanično postane fudbaler Partizana.

Njegova godišnja plata iznosiće 600.000 evra po sezoni, 1.800.000 za tri godine, što će ga svrstati u red najplaćenijih igrača u Partizanu.

Natho je celo leto na radaru crno-belih i targetiran je kao najveće pojačanje ovog prelaznog roka, a o kakvom igraču se radi iz prve ruke je posvedočio krilni fudbaler Partizana Zoran Tošić, koji je sa njim delio svlačionicu tri sezone u Moskvi.

Kapiten izraelske reprezentacije je prošlog leta napustio CSKA i prešao u Olimpijakos, za koji je prošle sezone odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima i postigao jedan gol, a od 1. jula je slobodan igrač.

Za Izrael je odigrao 60 mečeva, a ukoliko ne bude većih iznenađenja ove sezone ćemo ga gledati u crno-belom timu kao okosnicu u veznom redu kluba iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading