Glavobolje pred Jang Bojs: Četvorica "otpala", ali novi problem je povreda Kanjasa!

Autor:

Sport

19.08.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde prvi duel kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Jang Bojsa u Švajcarskoj (sreda, 21.00) dočekaće u ne baš idealnom trenutku s obzirom na kadrovske probleme koji muče ekipu.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Žander,Boaći,Kanjas i Garsija

Već ranije su van konkurencije Mohamed El Fardu Ben i Milan Pavkov, koji nisu bili spremni ni za revanš duel protiv Kopenhagena prethodne nedelje.

Tačnije, za Bena još postoje male šanse da se u sredu uveče nađe na terenu u Bernu, dok Pvakov nije ni prijavljen za mečeve protiv Jang Bojsa.

Poseban problem za trenera Vladana Milojevića biće koga staviti u tim umesto Dušana Jovančića, koji će zbog kartona propustiti duel u Švajcarskoj. To bi prestavljalo i blažu glavobolju za stručni štab crveno-belih da povreda lista ne muči Hozea Kanjasa.

U tom slučaju je za očekivati da Miloš Vulić ili Njegoš Petrović zauzmu mesto u startnih 11, mada postoje šanse da se i Mirko Ivanić povuče na prirodniju poziciju na sredini terena.

U vezi sa odbranom ne bi trebalo da bude dileme. Umesto suspendovanog Nemanje Milunovića mesto u paru sa Milošem Degenekom izvesno će zauzeti heroj iz penal serije u Kopenhagenu Radovan Pankov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading