Molde se provukao i pobedio pred dolazak u Beograd!

Autor:

Sport

18.08.2019

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Moldea savladali su ekipu Ranhejma u 18. kolu Norveške lige i tako pobedom najavili meč plej-ofa Lige Evrope protiv Partizana

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Moldea

Molde još jednom nije briljirao, ali je ponovo došao do pobede. Nakon 3:1 u Grčkoj protiv Arisa, gde je tim iz Atine imao čak 35 šuteva ka golu Norvežana, rival Partizana se još jednom provukao.

Ovog puta na gostovanju ekipi Ranhejma u 18. kolu tamošnje prve lige. Sigurno da su u taboru crno-belih videli prednosti i mane ovog tima koji na gostovanjima ne liči na ekipu koja pruža odlične partije na svom stadionu.

Poražena ekipa imala je veći posed lopte, kao i odnos u šutevima ka golu (16:7), ali je Molde, ipak, slavio. Lejk Džejms je doneo prednost gostima u sedmo minutu da bi domaći preko Erika Tonea uzvratili u 28. Ipak, Martin Elingsen potrudio se da svom timu donese prednost pred odlazak na odmor.

Džejms je nastavio gde je stao pa je za 3:1 pogodio već u 48. minutu i najavio pobedu Moldea, a Ola Solbaken samo ublažio poraz u 71. minutu samo što je kročio na teren. Ipak, sigurno da su u Partizana snimili gde vreba opasnost, a videćemo kako će to izgledati na delu već ovog četvrtka od 21.00.

Molde je ovom pobedom, bar do ponedeljka, izbio na čelo tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading